tag:blogger.com,1999:blog-8310586228284287881.post344305004174838966..comments2023-10-21T10:40:23.371+02:00Comments on Kiskukta torta: Karamellakrém, és általában a tejszínes-pudingos krémekrőlKiskuktahttp://www.blogger.com/profile/14216213502501323908noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-8310586228284287881.post-34457246289587659182013-09-30T07:14:45.846+02:002013-09-30T07:14:45.846+02:00Kedves Kiskukta! Ha ezt a pudingos kremet toltom a...Kedves Kiskukta! Ha ezt a pudingos kremet toltom a piskotak koze hogyan csinaljam, hogy ne nyomja a piskota sulya a kremet az oldalara, mivel fondant kerul kivulre, az ala meg vajkrem es ha a pudongos tejszines krem keveredik megolvad a fondant. Es meg egy kerdes, muszaj egy ejszakat dermednie, hamarabb nem lehet bevonni biztonsagosan?Kerlek segits, elore is koszonom: MonikaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8310586228284287881.post-76759612177774906832012-07-13T19:50:21.560+02:002012-07-13T19:50:21.560+02:00Szia! Megszeretném kérdezni ha ezt a vanilapudingo...Szia! Megszeretném kérdezni ha ezt a vanilapudingos krémet használom tortába és a nyújtható fondannal szeretném bevonni akkor külsőleg melyik krémet ajánlod a fondal alá? Írtad hogy ez nem jó!Évahttps://www.blogger.com/profile/16039663404789252611noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8310586228284287881.post-78939446831644154702011-10-27T20:17:36.607+02:002011-10-27T20:17:36.607+02:00Szerintem is nagyon jók a pudingos krémek,nagyon s...Szerintem is nagyon jók a pudingos krémek,nagyon szeretem őket. Csak az a baj ,hogy körülöttem mindenki a csokis alapú krémeket szereti. De azért én próbálok mindig más krémeket ajánlani,ezért a te krémeidet már is viszem . Köszönöm:))Jámborné Budai Mónikahttps://www.blogger.com/profile/12208909762100066012noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8310586228284287881.post-91036224295375274002011-10-26T19:52:12.790+02:002011-10-26T19:52:12.790+02:00Oké, értem! :-)Oké, értem! :-)adminhttps://www.blogger.com/profile/05778447491300116402noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8310586228284287881.post-91560655488353821352011-10-26T19:01:28.578+02:002011-10-26T19:01:28.578+02:00Ez nagyon hasznos lett, köszi! A karamellástól öss...Ez nagyon hasznos lett, köszi! A karamellástól összefutott a számban a nyál! :P Ja és szép lett az új blogrucid is!tejszínhabhttps://www.blogger.com/profile/16855439261965797950noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8310586228284287881.post-1967166459018402622011-10-26T18:50:34.639+02:002011-10-26T18:50:34.639+02:00készíts házilag sűrített tejet, s azon a fázison t...készíts házilag sűrített tejet, s azon a fázison túl belőle karamellkrémet.<br />Nálam a blogon még nincs fent (elnyaltuk fényképezés előtt), de Panna oldalán megtalálod.<br />http://pannafoz.blogspot.com/2011/03/hazi-cukrozott-suritett-tej-avagy-igy.html<br />Naaaaagyon jó lett.<br />Persze ettől azért bizonyára az is kitűnő amit most megosztottál velünk.4Gyerekhttps://www.blogger.com/profile/18063541367274788419noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8310586228284287881.post-80164653993537544382011-10-26T18:38:25.485+02:002011-10-26T18:38:25.485+02:00És a zselatin elég, esetleg kicsit púposan tedd, h...És a zselatin elég, esetleg kicsit púposan tedd, ha félsz hogy nem tart eléggé.Kiskuktahttps://www.blogger.com/profile/14216213502501323908noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8310586228284287881.post-47498850156400005532011-10-26T18:37:36.145+02:002011-10-26T18:37:36.145+02:00Bogyó, lehet félreérthetően írtam, sőt biztos. Szó...Bogyó, lehet félreérthetően írtam, sőt biztos. Szóval nem azok panaszkodnak akiknek készítettem tortát, hanem a netes szférában érzem azt, hogy sok helyen lenézik a puding alapú krémeket. Pedig nem rosszak, csak jól kell elkészíteni :)Kiskuktahttps://www.blogger.com/profile/14216213502501323908noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8310586228284287881.post-17140014915059917892011-10-26T17:53:03.554+02:002011-10-26T17:53:03.554+02:00Örülök, hogy kicsit összeszedegetted a krémeket......Örülök, hogy kicsit összeszedegetted a krémeket..., azokra mindig olyan nehéz rátalálni! :-)<br />Én is előnyben részesítenem a pudingosat, mert tényleg könnyedebb és veled ellentétben azt tapasztaltam, hogy sokan inkább azt szeretik (mert inkább az legyen, mint valami vajjal készült).<br />Én most a csoki+tejszínt szeretném kipróbálni (remélem, az is kellőképpen "megköt" majd).<br />Amúgy ez a karamellás recept jól jön így karácsony előtt! :-) Szerintem illik az ünnepekhez!!!adminhttps://www.blogger.com/profile/05778447491300116402noreply@blogger.com