tag:blogger.com,1999:blog-8310586228284287881.post5020498635972184609..comments2023-10-21T10:40:23.371+02:00Comments on Kiskukta torta: Hogyan készítsünk Micimackó tortadísztKiskuktahttp://www.blogger.com/profile/14216213502501323908noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-8310586228284287881.post-81672661898776268102011-04-01T16:37:42.808+02:002011-04-01T16:37:42.808+02:00Köszönöm!
Edit, igen, én ezekhez is ezt használom...Köszönöm!<br /><br />Edit, igen, én ezekhez is ezt használom. Ha repedne, akkor gyúrj bele kis margarint még, ha túl ellágyúlna tőle, akkor kicsit pihentesd. Ha be tudsz szerezni tragant port az jó figurakészítésnél, de nélküle is megoldható a dolog (bár nem minden).Kiskuktahttps://www.blogger.com/profile/14216213502501323908noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8310586228284287881.post-39051400752548815952011-03-27T21:18:09.917+02:002011-03-27T21:18:09.917+02:00Szia!
Nagyon szépek a figurák! Én tegnap csinálta...Szia!<br /><br />Nagyon szépek a figurák! Én tegnap csináltam a kisfiam tortájára állatokat, azzal volt a gondom, hogy a fondant hamar repedt, nagyon nehéz volt vele bánni. Mindig a te receptedet használom, eddig nagyon bevált borításhoz és virágokhoz, de a figurákhoz nem. Te ahhoz is ezt használod? Olyan a képen, mintha marcipánból lenne. A másik ami nehéz, a kis részek felragasztása, mint a fűl, haj stb... Van hozzá trükköd? KösziEdithttps://www.blogger.com/profile/15698098073259945013noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8310586228284287881.post-31862654043549498962011-03-27T19:02:46.474+02:002011-03-27T19:02:46.474+02:00Klasszak a tortáid mint mindíg nagyon gusztusosak ...Klasszak a tortáid mint mindíg nagyon gusztusosak :))))))nagyon tetszenek!!!!!<br /><br /><br />Szia ZsuAnonymousnoreply@blogger.com