tag:blogger.com,1999:blog-8310586228284287881.post7596467581302547594..comments2023-10-21T10:40:23.371+02:00Comments on Kiskukta torta: Kockás-rózsás tortaKiskuktahttp://www.blogger.com/profile/14216213502501323908noreply@blogger.comBlogger16125tag:blogger.com,1999:blog-8310586228284287881.post-82296329689644716912011-01-31T16:29:18.139+01:002011-01-31T16:29:18.139+01:00Hát csak azt tudod tenni, hogy éppen csak hogy nyi...Hát csak azt tudod tenni, hogy éppen csak hogy nyirkos kézzel átsimogatod,az nagyrészt levizi róla a porcukrot.Kiskuktahttps://www.blogger.com/profile/14216213502501323908noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8310586228284287881.post-34052627772948169802011-01-30T08:29:20.438+01:002011-01-30T08:29:20.438+01:00egy kérdésem maradt: végül porcukorral nyújtottam,...egy kérdésem maradt: végül porcukorral nyújtottam, és nagyon matt lett tőle az eredetileg szép, melegbarna színű fondant. Mit kell tenni, hogy ez ne legyen?Zsófihttps://www.blogger.com/profile/08457584078006913808noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8310586228284287881.post-28046702377778823122011-01-30T08:28:18.932+01:002011-01-30T08:28:18.932+01:00hát megcsináltam. Persze nem volt időm kétféle szí...hát megcsináltam. Persze nem volt időm kétféle színt csinálni, így csak barna lett. De nagyon könnyen kész lett, tökéletesen lehetett vele dolgozni, köszönöm szépen!<br />Itt találod a végeredményt: http://milegyenazebed.blogspot.com/2011/01/kiserleti-torta.htmlZsófihttps://www.blogger.com/profile/08457584078006913808noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8310586228284287881.post-82097499707772163612011-01-27T12:11:35.272+01:002011-01-27T12:11:35.272+01:00Nem tudom, nem használtam még burgonyakeményítőt, ...Nem tudom, nem használtam még burgonyakeményítőt, de gyanítom hogy az is megfelel. De ha nem akkor porcukron is jól lehet nyújtani. <br />Nem főzök kávét, 2 az1-ben kávét szoktam erre használni, csak simán beleszórom. De volt olyan is amikor instant kávét kevertem hozzá, úgy, hogy csináltam egy kis mélyedést, abba tettem a kávét rá pár csepp vizet, nem többet, csak hogy kicsit átnedvesítsem a kávét, elmorzsolgattam, majd begyúrtam a fondantba. A 2az1-ben azért szerencsésebb mert kisebbek benne a szemcsék, könnyebben ellehet dolgozni. De azt is úgy csinálom, hogy belegyúrom, ekkor még pöttyös, nem is annyira a drapp, hagyom 15-20 percet állni, utána átgyúrom, ekkor szépen eloszlanak a szemcsék, erősödik a szín is.Kiskuktahttps://www.blogger.com/profile/14216213502501323908noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8310586228284287881.post-79404107728381327212011-01-26T19:50:09.616+01:002011-01-26T19:50:09.616+01:00köszönöm a választ! Még két kérdés jutott eszembe:...köszönöm a választ! Még két kérdés jutott eszembe: egyrészt vhol olvastam, hogy kukoricakeményítőt használsz a fondanthoz. Nekem burgonya keményítő van itthon, az is jó? Másrészt sima neszkávé jó lesz a színezéshez? Hogy csinálod, csak simán beleszórod a port, vagy főzöl kávét? Nagyon izgulok :)Zsófihttps://www.blogger.com/profile/08457584078006913808noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8310586228284287881.post-28904782243189276692011-01-26T18:02:31.744+01:002011-01-26T18:02:31.744+01:00Köszönöm szépen mindenkinek!
Mónika, örülök neked...Köszönöm szépen mindenkinek!<br /><br />Mónika, örülök neked, jó nézelődést!<br /><br />Foodafok, ilyen kedves invitálásnak nem tudok nemet mondani, azonnal megyek!<br /><br />Zsófi, micsoda véletlen! Mehet a fondant alá dzsem, lehetőleg törd át szitán, hogy nem maradjon darabos, és forrósítsd fel, így kend rá a tortára, ezután hagyd kicsit szikkadni, és semmi baja nem lesz a fondantnak.<br /><br />Ditta, megyek azonnal!Kiskuktahttps://www.blogger.com/profile/14216213502501323908noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8310586228284287881.post-37965764733040366322011-01-26T15:12:57.040+01:002011-01-26T15:12:57.040+01:00Nóémi szeretnélek megkérni,hogy nézzél majd be hoz...Nóémi szeretnélek megkérni,hogy nézzél majd be hozzám,van számodra valami meglepetés:-)Ditta tortáihttps://www.blogger.com/profile/16719655133536196660noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8310586228284287881.post-53752690654331981502011-01-26T14:55:44.107+01:002011-01-26T14:55:44.107+01:00Szia!
Már jó ideje szemezek a műveiddel, pénteken ...Szia!<br />Már jó ideje szemezek a műveiddel, pénteken ünnepeljük a férjem születésnapját, arra szeretnék depütálni vmivel. Éjjel barna-drapp kockás dekorálást álmodtam, erre ma mit látok? Köszönöm!<br />Esetleg abban tudsz segíteni, hogy ha lekvárral vonom be kívülről a tortát, akkor az jó-e a fondant alá? Vagy krémnek kell lennie mindenképpen?Zsófihttps://www.blogger.com/profile/08457584078006913808noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8310586228284287881.post-79926197494704015392011-01-26T13:54:33.240+01:002011-01-26T13:54:33.240+01:00Milyen szép! ...egyszerű...ízléses...
Jaj, annyira...Milyen szép! ...egyszerű...ízléses...<br />Jaj, annyira ügyes vagy, meg kreatív!!! :-)Katihttps://www.blogger.com/profile/10414807296265119530noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8310586228284287881.post-20296891880951032342011-01-26T00:32:32.510+01:002011-01-26T00:32:32.510+01:00Kedves Kiskukta. Gyönyörű tortáid készítése közben...Kedves Kiskukta. Gyönyörű tortáid készítése közben kérlek, tekints be hozzám, mert szeretnélek megajándékozni valamivel téged.Foodafokhttps://www.blogger.com/profile/08548985911656321391noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8310586228284287881.post-36482129454351118172011-01-25T16:56:02.735+01:002011-01-25T16:56:02.735+01:00Pár perce találtam az oldaladra, és elakadt a léle...Pár perce találtam az oldaladra, és elakadt a lélegzetem. Gyönyörűek a tortáid!!! És persze a süteményeid is. Gratulálok! <br /><br />Legközelebb, amikor tortát sütök, Tőled merítek ihletet!Mónikahttp://www.kreativkonyha.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8310586228284287881.post-42240675684708882012011-01-25T13:54:53.543+01:002011-01-25T13:54:53.543+01:00Gyönyörű lett,és az előző(a biblia),meg valami mes...Gyönyörű lett,és az előző(a biblia),meg valami mesés,nagyon szépen elkészítetted,gratulálok!Ditta tortáihttps://www.blogger.com/profile/16719655133536196660noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8310586228284287881.post-8413208028454074792011-01-25T13:21:19.329+01:002011-01-25T13:21:19.329+01:00Gyönyörű!:-))Gyönyörű!:-))Andi/cukihttps://www.blogger.com/profile/06655321299114252008noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8310586228284287881.post-30426760537627607892011-01-25T12:31:37.744+01:002011-01-25T12:31:37.744+01:00Ez valami csodaszép!Ez valami csodaszép!Kriszta https://www.blogger.com/profile/13955728455207012980noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8310586228284287881.post-14281536550392041142011-01-25T11:50:08.297+01:002011-01-25T11:50:08.297+01:00GYÖNYÖRŰ!!!GYÖNYÖRŰ!!!Gál Edithhttps://www.blogger.com/profile/03935674550678355446noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8310586228284287881.post-66347421414193780572011-01-25T10:21:23.738+01:002011-01-25T10:21:23.738+01:00szép munka!szép munka!4Gyerekhttps://www.blogger.com/profile/18063541367274788419noreply@blogger.com