tag:blogger.com,1999:blog-8310586228284287881.post7916986497017960677..comments2023-10-21T10:40:23.371+02:00Comments on Kiskukta torta: Nyújtható fondant készítés képekbenKiskuktahttp://www.blogger.com/profile/14216213502501323908noreply@blogger.comBlogger175125tag:blogger.com,1999:blog-8310586228284287881.post-21568867292386886282021-09-23T18:16:57.060+02:002021-09-23T18:16:57.060+02:00Hitelre van szüksége? Küldjön nekünk egy e -mailt ...Hitelre van szüksége? Küldjön nekünk egy e -mailt a remy.credit111@gmail.com címre<br />Szia hogy vagy ma ?? Szüksége van sürgős kölcsönre most a következő 6 - 12 órára stressz és késedelem nélkül REMY. A CREDIT ma minden problémáját megoldja. 2% kamattal adunk ki hiteleket, gyors kiszolgálással minden típusú kölcsönt kínálunk, küldjön e -mailt sürgős kölcsöneire<br />Írjon nekünk e-mailt, e-mailben kapunk kölcsönt {remy.credit111@gmail.com} whatsapp: +46769618757<br />van hitelünk az Ön számára ..REMY.CREDIThttps://www.blogger.com/profile/16646969192448150120noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8310586228284287881.post-57684635081716821472021-09-22T22:37:22.512+02:002021-09-22T22:37:22.512+02:00Szia, ahhoz nem. Az nem ilyen Fondantbol keszül. Szia, ahhoz nem. Az nem ilyen Fondantbol keszül. Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08345942080546819278noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8310586228284287881.post-4076726054533862832021-08-02T15:59:50.587+02:002021-08-02T15:59:50.587+02:00Szia én azt szeretném tőled megkérdezni hogy miutá...Szia én azt szeretném tőled megkérdezni hogy miután bevonzani a tortát amit készítettem az baj hogy egyből betettem a hűtőbe ? Mert az történt hogy másnap délután már elkezdett izzadni válaszod előre is köszönömAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/00369188138224104493noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8310586228284287881.post-41342394635408869262018-11-09T06:19:31.154+01:002018-11-09T06:19:31.154+01:00Szia! Eszterházi torta díszítésére is jó? Holnap k...Szia! Eszterházi torta díszítésére is jó? Holnap készítem ��Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8310586228284287881.post-37384811379281825552018-03-29T21:30:28.953+02:002018-03-29T21:30:28.953+02:00Ha tejszínnel érintkezik az kicsapódó és gyöngyöző...Ha tejszínnel érintkezik az kicsapódó és gyöngyöző kezd a fondant felszíne. Legalább is nálam. Így ami bevált vagy lekvárral vagy vajas krémmel bevonni a tortát és úgy rá a fondant.Birta Beahttps://www.blogger.com/profile/11432000925532277080noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8310586228284287881.post-11998775966144817232016-11-12T17:18:29.257+01:002016-11-12T17:18:29.257+01:00Szia!
Az mitől lehet, hogy széttöredezik?
Ételfe...Szia! <br />Az mitől lehet, hogy széttöredezik? <br />Ételfestékkel hogy tudom színezni? Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8310586228284287881.post-65666541438502499042016-01-21T18:00:18.950+01:002016-01-21T18:00:18.950+01:00Szia!
Lenne egy kérdésem!Miért képez édes folyadék...Szia!<br />Lenne egy kérdésem!Miért képez édes folyadékot a fondant miután beborítottam a tortát?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8310586228284287881.post-59670302274398046062015-11-07T19:07:53.029+01:002015-11-07T19:07:53.029+01:00Szia!
Olyan kérdésem lenne hogy mi van akkor ha ne...Szia!<br />Olyan kérdésem lenne hogy mi van akkor ha nem teszek bele mézet?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8310586228284287881.post-87873879974147285302015-09-08T17:15:22.994+02:002015-09-08T17:15:22.994+02:00Szia! Olyan kérdésem lenne hogy ha bevonom a tortá...Szia! Olyan kérdésem lenne hogy ha bevonom a tortát a fondanttal, és a hűtőbe tárolom akkor nem lesz baja? Mert olyanokat olvastam hogy foltos lett, és hogy csak kartondobozban lehet betenni a hűtőbe.Remélem érthetően írtam le.. :) <br />AlexandraAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8310586228284287881.post-1520336537963437192015-08-14T09:08:06.518+02:002015-08-14T09:08:06.518+02:00Sziaa ma csinalt egy.piskotat ganache kremmel az l...Sziaa ma csinalt egy.piskotat ganache kremmel az lenne a kerdesem.hogy miwel hnp delelott jonnek a tortaert ma wagy hnp csinaljamm ill. Burkoljam be a tortat.??Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8310586228284287881.post-48372895931071386752014-08-22T16:08:27.851+02:002014-08-22T16:08:27.851+02:00Sziasztok!
Én ma nagyon lelkesen álltam neki párom...Sziasztok!<br />Én ma nagyon lelkesen álltam neki párom tortájának és örültem hogy rá találtam erre az oldalra hasznos és le van írva részletesen minden.<br />Először marcipán készült volna,meg is vettem hozzá a méreg drága mandulát aztán ennél a fondant-nál maradtam mégis,viszont nekem sajnos nem sikerült :(<br />Igaz először próbálkozok ilyennel de bátorkodtam neki állni mivel olvasgattam itt se cukrászok vannak csak !<br />A probléma nálam hogy 6 óra állás után hiába gyurmáztam át vajas kézzel ki nyújtottam és szét szakadt a végén úgy vettem észre minél tovább gyúrom annál jobban szakad :( mit ronthattam el? köszönöm a segítséget azért készült kép ha valahova feltölthetem szívesen megmutatom mert a gyerekek dísze a tetején az jó lett :)Üdvözlettel: ÉviEvita76https://www.blogger.com/profile/07722467325676366741noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8310586228284287881.post-37647778259950299582014-07-11T12:51:39.067+02:002014-07-11T12:51:39.067+02:00szia
tudom, hogy régi a bejegyzés, de én csak most...szia<br />tudom, hogy régi a bejegyzés, de én csak most találtam rá, mégis bízom benne, hogy elolvasod és tudsz is nekem segíteni.<br />A kérdésem pedig az lenne, hogy meddig lehet felhasználni az így elkészített fondantot? Lehet hűtőben tárolni vagy azonnal fel kell használni?<br />Válaszod előre is köszönöm.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8310586228284287881.post-67115640417083922252014-05-17T14:02:22.484+02:002014-05-17T14:02:22.484+02:00Szia
Fél adag fondantot is lehet csinálni,ha megfe...Szia<br />Fél adag fondantot is lehet csinálni,ha megfelezem a hozzávalókat?tündehttps://www.blogger.com/profile/14979339633172530360noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8310586228284287881.post-7460449673812810472014-05-03T08:16:11.365+02:002014-05-03T08:16:11.365+02:00Hali! nos , én cupcake-t szeretnék bevonni . vagy ...Hali! nos , én cupcake-t szeretnék bevonni . vagy legalább is dekorálni. szerinted az is működne?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8310586228284287881.post-91796275526960433192014-03-25T18:44:15.942+01:002014-03-25T18:44:15.942+01:00Sziasztok!
Utólag kell színezni vagy mielőtt össz...Sziasztok!<br /><br />Utólag kell színezni vagy mielőtt összedolgozom kell az ételfestéket beletenni,<br />Köszi a segítséet!!<br />Nagyon szupi kis oldal!!!Nikihttps://www.blogger.com/profile/10180989884810408507noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8310586228284287881.post-74132633592692617772014-03-18T19:35:21.322+01:002014-03-18T19:35:21.322+01:00Szupi az oldal, most vagyok itt eloszor, ajanlasra...Szupi az oldal, most vagyok itt eloszor, ajanlasra :)<br />Jovoheten kiprobalom enis ezt a fondant-ot, remelem jo lesz, mert az eskuvoi tortamat fogom vele bevonni :) Nem kene elrontani.<br />Maskor mar probaltam tobb felet is,de sosem az igazi, vagy tul szaraz vagy malik le a tortarol, remelem ezuttal jobb lesz, de szerintem majd figyelni kell arra hogy eleget alljon es nem a hutoben, valoszinuleg itt rontottam el...Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/15012027533234200936noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8310586228284287881.post-21292868173475107642014-02-08T17:57:30.024+01:002014-02-08T17:57:30.024+01:00
A mézet nem lehet kihagyni.
Elég szobahőn tárol...<br />A mézet nem lehet kihagyni. <br /><br />Elég szobahőn tárolni, és nem árt neki a fél napi állás, hűtőben nagyon megkeményedik, nehezebb begyúrni, használható állapotba hozni. Kiskuktahttps://www.blogger.com/profile/14216213502501323908noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8310586228284287881.post-62993212356909473632014-02-08T07:54:15.362+01:002014-02-08T07:54:15.362+01:00Jo de miért kell ennyit állni hagyni nem elég mind...Jo de miért kell ennyit állni hagyni nem elég mindjuk 2 órára a hűtőbe rakni????Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8310586228284287881.post-38048372733200978462014-02-07T21:29:04.560+01:002014-02-07T21:29:04.560+01:00Köszönöm szépen a segitségét.Kezdö torta készitö v...Köszönöm szépen a segitségét.Kezdö torta készitö vagyok a családomnak készitem ki fogom probálni a fondános diszitéstAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/04641347970694888920noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8310586228284287881.post-9993722231241151002014-02-06T15:24:50.734+01:002014-02-06T15:24:50.734+01:00Örülök, hogy rátaláltam erre az oldalra! Sok érdek...Örülök, hogy rátaláltam erre az oldalra! Sok érdekeset lehet olvasni! Ma elkészítettem a fondant csak még a színezéssel vagyok bajba, mert csak holnapra kell igazán! Addig a hűtőbe tettem remélem holnapig nem lesz semmi baja :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/17584563106657298114noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8310586228284287881.post-87059868075166378582014-01-28T19:36:52.231+01:002014-01-28T19:36:52.231+01:00Ha nincs itthon méz anélkül is lehet?Ha nincs itthon méz anélkül is lehet?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8310586228284287881.post-79044201556186291702013-11-21T12:10:08.942+01:002013-11-21T12:10:08.942+01:00Szia holnaputan lesz a barátom szülinapja és ilyen...Szia holnaputan lesz a barátom szülinapja és ilyen fondantal szeretném bevonni a tortát, az imént lettem kész a begyúrással de véleményem szerint valamit elronthattam mert eléggé töredezik. Ki lehet vajon még javítani?Bellanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8310586228284287881.post-81364082327928097722013-11-03T18:30:56.325+01:002013-11-03T18:30:56.325+01:00Szia! nekem szétmállik mit ronthattam el?
:(Szia! nekem szétmállik mit ronthattam el? <br /> :(Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/04354514652534766716noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8310586228284287881.post-42356357501785941632013-11-02T09:49:37.472+01:002013-11-02T09:49:37.472+01:00Szió! Nagyon régóta csinálom a fondant receptedet,...Szió! Nagyon régóta csinálom a fondant receptedet, de az elmúlt néhány tortánál valahogy állandóan reped a tortán, és fogalmam sincs mit csinálok rosszul :( A gőz fölött melegített zselatin befolyásoló lehet?(mert bevallom a macera elkerülése végett, van, hogy csak tűzön melegítem takarékon, folyamatos kevergetés mellett)<br />Üdv.: SziszóAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8310586228284287881.post-69417873316107687342013-10-23T17:48:32.706+02:002013-10-23T17:48:32.706+02:00Helló Kitti vagyok. azt szeretném kérdezni hogyha ...Helló Kitti vagyok. azt szeretném kérdezni hogyha meg csinálom a fondantot egy héttel előtte kb.<br />hogy nyújtani tudjam megkell melegíteni egykicsit?? még sose csináltam ez az első.. és sürgős lenne a válasz légyszi... <br /><br />válaszodat köszönöm előre is.Anonymousnoreply@blogger.com