tag:blogger.com,1999:blog-8310586228284287881.post5333678432092852799..comments2023-10-21T10:40:23.371+02:00Comments on Kiskukta torta: Diós-vaníliás tortaKiskuktahttp://www.blogger.com/profile/14216213502501323908noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-8310586228284287881.post-65628329672518237042011-08-29T07:54:50.949+02:002011-08-29T07:54:50.949+02:00És nem mászkál el rajta a krém? Mindig attól félek...És nem mászkál el rajta a krém? Mindig attól félek...Eszterhttps://www.blogger.com/profile/03300302186639211000noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8310586228284287881.post-68655698868436326662011-08-27T09:33:30.110+02:002011-08-27T09:33:30.110+02:00Igen, biztos elbírná, jó masszív krém, bár nekem e...Igen, biztos elbírná, jó masszív krém, bár nekem ez édes. Legtöbbször csak fondant alá szoktam használni, vajkrém helyett, mert attól sokkal finomabb.Kiskuktahttps://www.blogger.com/profile/14216213502501323908noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8310586228284287881.post-67764443421224024012011-08-23T14:11:38.766+02:002011-08-23T14:11:38.766+02:00Azt szeretném kérdezni, hogy milyen állagú ez a va...Azt szeretném kérdezni, hogy milyen állagú ez a vaníliás krém? Elbírná az emeletes torta alsó szintje is szerinted?Eszterhttps://www.blogger.com/profile/03300302186639211000noreply@blogger.com