Oldalak

2009. augusztus 14., péntek

Torták esküvőre

...egyenlőre csak képekben. Már kedd óta ezeket bütykölöm, fáradt vagyok, majd ha kipihenem magam, akkor a recepteket is beírom.
Azért azt leírom, hogy melyik milyen ízesítésű.

Ez dió és vaníliakrémes.

Dió és csoki.

Gyümölcstorta.
Kókuszkrémes.
Kívül belül csokis.
Puncs.
És ez a kedvencem, mármint a díszítés terén. Az íze kávé és vanília krém.

33 megjegyzés:

  1. Szia Noémi!
    A tortáid gyönyörűek lettek,gratulálok.El is hiszem hogy elfáradtál,pihend ki magad.
    Puszi:Lia

    VálaszTörlés
  2. Nagyon profi vagy ebben a műfajban! :)

    VálaszTörlés
  3. Gyönyörűek, az utolsó kettőből kaphatnék egy-egysz szeletet??? Piroska

    VálaszTörlés
  4. Csodálatosak!!!! :)

    Az a puncsos... Meg az utolsó... Hihetetlenül szépek! Gratulálok!

    VálaszTörlés
  5. Noémi!
    Gratulálok itt is, ugyan már Margitkánál is megtettem, de "rászolgáltál a duplázásra"!
    Gyönyörűséges tortákat alkottál!
    Várom a reciket!

    De most először pihend ki magad!

    VálaszTörlés
  6. Wow, wow és wow. Gratula, csodálatosak!

    VálaszTörlés
  7. Nem találok szavakat. Egytől egyik gyönyörűek!Nagyon ügyes vagy!

    VálaszTörlés
  8. Leesett az allam!
    Fantasztikusan ugyes vagy!!! Gyonyoruek a diszitesek, nekem nagyon tetszik a kokuszkremes is, az utolso is valoban csodalatosan szep!
    Szivbol gratulalok, jo pihenest!!!

    VálaszTörlés
  9. Nagyon-nagyon ügyes vagy!!
    Tanultad egyébként?
    Tényleg profi és jövőt jósolok Neked ebben!

    VálaszTörlés
  10. Lia, köszi szépen.

    Lúdanyó, köszi.

    Piroska, nem saját részre készült, úgy hogy ebből most nem adhatok. Férjem is panaszkodott, hogy 3 napig csak tortaillatot kell érezzen, de nem ehet belőle, de ez van.

    Duende, köszi.

    Teri, majd szép lassan beirogatom.

    Nemisbéka, köszi.

    Andi, Judith, Egycsipet :)

    Renata köszi. Tortát, sütit édesanymtól tanultam sütni, a dekorálást Margit2 oldalán tanultam.

    VálaszTörlés
  11. Gyönyörűek! Nem találok szavakat. Csak azt áruld el, ez most melyik fajta fondantból van? A rózsákat a kiszúrószettel készítetted? És a kiszúrószettben alapból milyen eszközök vannak pontosan, én is gondolkodok rajta, hogy veszek egyet! :)

    VálaszTörlés
  12. Több mint gyönyörűek!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  13. Nagyon gyonyoruek a tortak,gratrulalok.

    VálaszTörlés
  14. Gyönyörűek, itt is gratulálok! :))

    VálaszTörlés
  15. Gyönyörűek!Cukrász sem készíthet különbet!Egészségesebbet biztos nem.Gratulálok!
    Gina

    VálaszTörlés
  16. Ez már cukrászművészet. Gratulálok és kíváncsian várom a leírásokat, biztos, hogy kívül belül csokist megsütöm. :)

    VálaszTörlés
  17. A gyerekek üdvözletüket küldik, többször végignézték az oldalt :))

    VálaszTörlés
  18. Noémi,szebbet álmodni sem lehet ezeknél,gratulálok,nagyon belejöttél,ügyi vagy!Puszi!:))

    VálaszTörlés
  19. Nagyon szépek! Kukkants be hozzám játszani.:))

    VálaszTörlés
  20. Megemelem a kalapom! Fantasztikusak!

    VálaszTörlés
  21. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  22. Annuska, azzal a fondantal azaz cukormasszával csináltam, amit leírtam az "Ötletek tortadekoráláshoz" című bejegyzésembe.
    Kiszúróval készítettem ezeket a rózsákat , ezek csepp alakú kiszúrók 3 méretben. De a régi rózsáimat kerek kiszúróval készítette, azzal is megoldható. Majd lefotózom a szettet, és írok róla egy bejegyzést.

    Belly, Margareta, Limara, Gina, Wise Lady közönöm!

    Alíz, akkor a csokisal kezdem! De remélem nem okoz majd csalódást, mert amúgy csak kakaós, de hát azt nem szoktuk mondani, hogy kakaós torta, hanem minden kakaós torta csokis, vagy nem?

    Renata, örülök hogy tetszik nekik!

    Brigi köszi!

    Mónika megyek akkor hozzád!

    Millie, köszi szépen.

    VálaszTörlés
  23. Még egy kérdésem lenne: A hűtőbe tett fondant kb meddig tárolható el?
    Nagy kedvet kaptam én is ehhez a tortadekoráláshoz :-D
    Millie

    VálaszTörlés
  24. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  25. Millie, örülök, hogy tetszik!
    Ezt az új fondantot, amit baírtam a blogomba 2 hete készítettem először, nem kell hűtőbe tartani, elég a kamrában is, jól becsomagolva.
    Amit két hete készítettem azt már felhasználtam, úgy hogy nem tudom még pontosan meddig tartható el, de biztos hogy akár egy hónapig is eláll, de lehet többig is. De ha készítesz egy adagot, akkor abból nem mrad sok egy normál torta után, főleg ha még dekorálod is. Ha mégis marad egy kicsi, akkor abból is készíthetsz díszeket, kiszárítva nagyon sokáig elál tudomásom szerint.
    Pillecukros fondant kb 3 hónapig állt el nálam mindenféle mindőségromlás nélkül, bár azt hűtőben tartottam

    VálaszTörlés
  26. Te jóóóóóóóóóóóóó ég!

    Ezek gyönyörűűűűűűűűűűűek!Nagyon ügyes vagy!:DDD

    VálaszTörlés
  27. Hú! CSodásak ezek a torták! CSak ámulok! Gratulálok!

    VálaszTörlés
  28. Nagyon ügyes vagy, csak ismételni tudom magam, ámulok gratula.

    VálaszTörlés
  29. Zoltánné, köszönöm szépen!

    VálaszTörlés