...egyenlőre csak képekben. Már kedd óta ezeket bütykölöm, fáradt vagyok, majd ha kipihenem magam, akkor a recepteket is beírom. Azért azt leírom, hogy melyik milyen ízesítésű.
Ez dió és vaníliakrémes.
Dió és csoki.
Gyümölcstorta.
Kókuszkrémes.
Kívül belül csokis.
Puncs.
És ez a kedvencem, mármint a díszítés terén. Az íze kávé és vanília krém.
Leesett az allam! Fantasztikusan ugyes vagy!!! Gyonyoruek a diszitesek, nekem nagyon tetszik a kokuszkremes is, az utolso is valoban csodalatosan szep! Szivbol gratulalok, jo pihenest!!!
Piroska, nem saját részre készült, úgy hogy ebből most nem adhatok. Férjem is panaszkodott, hogy 3 napig csak tortaillatot kell érezzen, de nem ehet belőle, de ez van.
Duende, köszi.
Teri, majd szép lassan beirogatom.
Nemisbéka, köszi.
Andi, Judith, Egycsipet :)
Renata köszi. Tortát, sütit édesanymtól tanultam sütni, a dekorálást Margit2 oldalán tanultam.
Gyönyörűek! Nem találok szavakat. Csak azt áruld el, ez most melyik fajta fondantból van? A rózsákat a kiszúrószettel készítetted? És a kiszúrószettben alapból milyen eszközök vannak pontosan, én is gondolkodok rajta, hogy veszek egyet! :)
Annuska, azzal a fondantal azaz cukormasszával csináltam, amit leírtam az "Ötletek tortadekoráláshoz" című bejegyzésembe. Kiszúróval készítettem ezeket a rózsákat , ezek csepp alakú kiszúrók 3 méretben. De a régi rózsáimat kerek kiszúróval készítette, azzal is megoldható. Majd lefotózom a szettet, és írok róla egy bejegyzést.
Belly, Margareta, Limara, Gina, Wise Lady közönöm!
Alíz, akkor a csokisal kezdem! De remélem nem okoz majd csalódást, mert amúgy csak kakaós, de hát azt nem szoktuk mondani, hogy kakaós torta, hanem minden kakaós torta csokis, vagy nem?
Millie, örülök, hogy tetszik! Ezt az új fondantot, amit baírtam a blogomba 2 hete készítettem először, nem kell hűtőbe tartani, elég a kamrában is, jól becsomagolva. Amit két hete készítettem azt már felhasználtam, úgy hogy nem tudom még pontosan meddig tartható el, de biztos hogy akár egy hónapig is eláll, de lehet többig is. De ha készítesz egy adagot, akkor abból nem mrad sok egy normál torta után, főleg ha még dekorálod is. Ha mégis marad egy kicsi, akkor abból is készíthetsz díszeket, kiszárítva nagyon sokáig elál tudomásom szerint. Pillecukros fondant kb 3 hónapig állt el nálam mindenféle mindőségromlás nélkül, bár azt hűtőben tartottam
Szia Noémi!
VálaszTörlésA tortáid gyönyörűek lettek,gratulálok.El is hiszem hogy elfáradtál,pihend ki magad.
Puszi:Lia
Nagyon profi vagy ebben a műfajban! :)
VálaszTörlésGyönyörűek, az utolsó kettőből kaphatnék egy-egysz szeletet??? Piroska
VálaszTörlésCsodálatosak!!!! :)
VálaszTörlésAz a puncsos... Meg az utolsó... Hihetetlenül szépek! Gratulálok!
Noémi!
VálaszTörlésGratulálok itt is, ugyan már Margitkánál is megtettem, de "rászolgáltál a duplázásra"!
Gyönyörűséges tortákat alkottál!
Várom a reciket!
De most először pihend ki magad!
Wow, wow és wow. Gratula, csodálatosak!
VálaszTörlésNem találok szavakat. Egytől egyik gyönyörűek!Nagyon ügyes vagy!
VálaszTörlésLeesett az allam!
VálaszTörlésFantasztikusan ugyes vagy!!! Gyonyoruek a diszitesek, nekem nagyon tetszik a kokuszkremes is, az utolso is valoban csodalatosan szep!
Szivbol gratulalok, jo pihenest!!!
Csodásak! Gratula! ;)
VálaszTörlésNagyon-nagyon ügyes vagy!!
VálaszTörlésTanultad egyébként?
Tényleg profi és jövőt jósolok Neked ebben!
Lia, köszi szépen.
VálaszTörlésLúdanyó, köszi.
Piroska, nem saját részre készült, úgy hogy ebből most nem adhatok. Férjem is panaszkodott, hogy 3 napig csak tortaillatot kell érezzen, de nem ehet belőle, de ez van.
Duende, köszi.
Teri, majd szép lassan beirogatom.
Nemisbéka, köszi.
Andi, Judith, Egycsipet :)
Renata köszi. Tortát, sütit édesanymtól tanultam sütni, a dekorálást Margit2 oldalán tanultam.
Gyönyörűek! Nem találok szavakat. Csak azt áruld el, ez most melyik fajta fondantból van? A rózsákat a kiszúrószettel készítetted? És a kiszúrószettben alapból milyen eszközök vannak pontosan, én is gondolkodok rajta, hogy veszek egyet! :)
VálaszTörlésTöbb mint gyönyörűek!!!!!!!!
VálaszTörlésNagyon gyonyoruek a tortak,gratrulalok.
VálaszTörlésGyönyörűek, itt is gratulálok! :))
VálaszTörlésGyönyörűek!Cukrász sem készíthet különbet!Egészségesebbet biztos nem.Gratulálok!
VálaszTörlésGina
Hát ezek fantasztikusak!
VálaszTörlésEz már cukrászművészet. Gratulálok és kíváncsian várom a leírásokat, biztos, hogy kívül belül csokist megsütöm. :)
VálaszTörlésA gyerekek üdvözletüket küldik, többször végignézték az oldalt :))
VálaszTörlésNoémi,szebbet álmodni sem lehet ezeknél,gratulálok,nagyon belejöttél,ügyi vagy!Puszi!:))
VálaszTörlésNagyon szépek! Kukkants be hozzám játszani.:))
VálaszTörlésMegemelem a kalapom! Fantasztikusak!
VálaszTörlésEzt a megjegyzést eltávolította a szerző.
VálaszTörlésAnnuska, azzal a fondantal azaz cukormasszával csináltam, amit leírtam az "Ötletek tortadekoráláshoz" című bejegyzésembe.
VálaszTörlésKiszúróval készítettem ezeket a rózsákat , ezek csepp alakú kiszúrók 3 méretben. De a régi rózsáimat kerek kiszúróval készítette, azzal is megoldható. Majd lefotózom a szettet, és írok róla egy bejegyzést.
Belly, Margareta, Limara, Gina, Wise Lady közönöm!
Alíz, akkor a csokisal kezdem! De remélem nem okoz majd csalódást, mert amúgy csak kakaós, de hát azt nem szoktuk mondani, hogy kakaós torta, hanem minden kakaós torta csokis, vagy nem?
Renata, örülök hogy tetszik nekik!
Brigi köszi!
Mónika megyek akkor hozzád!
Millie, köszi szépen.
Még egy kérdésem lenne: A hűtőbe tett fondant kb meddig tárolható el?
VálaszTörlésNagy kedvet kaptam én is ehhez a tortadekoráláshoz :-D
Millie
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
VálaszTörlésMillie, örülök, hogy tetszik!
VálaszTörlésEzt az új fondantot, amit baírtam a blogomba 2 hete készítettem először, nem kell hűtőbe tartani, elég a kamrában is, jól becsomagolva.
Amit két hete készítettem azt már felhasználtam, úgy hogy nem tudom még pontosan meddig tartható el, de biztos hogy akár egy hónapig is eláll, de lehet többig is. De ha készítesz egy adagot, akkor abból nem mrad sok egy normál torta után, főleg ha még dekorálod is. Ha mégis marad egy kicsi, akkor abból is készíthetsz díszeket, kiszárítva nagyon sokáig elál tudomásom szerint.
Pillecukros fondant kb 3 hónapig állt el nálam mindenféle mindőségromlás nélkül, bár azt hűtőben tartottam
Te jóóóóóóóóóóóóó ég!
VálaszTörlésEzek gyönyörűűűűűűűűűűűek!Nagyon ügyes vagy!:DDD
Köszi Szepyke!
VálaszTörlésHú! CSodásak ezek a torták! CSak ámulok! Gratulálok!
VálaszTörlésViki köszi!
VálaszTörlésNagyon ügyes vagy, csak ismételni tudom magam, ámulok gratula.
VálaszTörlésZoltánné, köszönöm szépen!
VálaszTörlés