Ezzel a citromos túrókrémmel nagyon jó ötletet adtál. :) Már napok óta morfondírozok, hogy milyen legyen a szülinapi torta, amit a testvérem szülinapjára készítek, mert elég válogatós. Ez lesz. :) Nagyon szép a torta! :) Nagyon ügyes vagy!
Igen, köszönöm a jó tanácsot! Már én is számoltam vele és figyelembe veszem a készítéskor. :)Ehhez kapcsolódóan meg is kérdezném, hogy mi az a krém, amit te előnyben részesítesz ilyenkor a fondant alá? Nálad van valami jól bevált recept azokra az esetekre, amikor olyan krémmel töltöd a tortákat, amik oldják a fondantot, vagy mindig más technikát alkalmazol? Vagy a legtöbbször inkább megpróbálod kerülni a tejes, tejszínes dolgokat, amik ártanának neki és inkább alapból olyan krémmel töltöd (az egyszerűség véget), ami tölteléknek is finom és fondant alá is jó? Köszönöm a választ előre is!
Nekem Gandi mutatta meg a blogodat és hálás vagyok neki ezért! Viszont a Te tortáidtól teljesen kész vagyok,szinte csoda számba mennek,Olyan gyönyörűek és ötletesek,sok infóval ellátottak,hogy káprázatos az egész blogod! Le a kalappal,gratulálok.Követőd is lettem ha nem bánod! üdv Edit
Szép :)
VálaszTörlésNagyon szep. es a citromos krem jol hangzik!
VálaszTörlésMeseszép ez a torta!
VálaszTörlés:)
VálaszTörlésIri, itt megtalálod: http://kiskuktakonyhaja.blogspot.com/2011/03/vartam-mar-hogy-ide-is-feltehessek.html
Nagyon finom a citromos krém.
VálaszTörlésA torta pedig nagyon mutatós !
Tudnál beszélni?a
Ezzel a citromos túrókrémmel nagyon jó ötletet adtál. :) Már napok óta morfondírozok, hogy milyen legyen a szülinapi torta, amit a testvérem szülinapjára készítek, mert elég válogatós. Ez lesz. :)
VálaszTörlésNagyon szép a torta! :) Nagyon ügyes vagy!
Arcika, csak töltésre használd, fondant alá mást tegyél, mert azt oldaná.
VálaszTörlésCsodaszép torta ismét! ♥
VálaszTörlésCsodaszép!!
VálaszTörlésIgen, köszönöm a jó tanácsot! Már én is számoltam vele és figyelembe veszem a készítéskor. :)Ehhez kapcsolódóan meg is kérdezném, hogy mi az a krém, amit te előnyben részesítesz ilyenkor a fondant alá? Nálad van valami jól bevált recept azokra az esetekre, amikor olyan krémmel töltöd a tortákat, amik oldják a fondantot, vagy mindig más technikát alkalmazol? Vagy a legtöbbször inkább megpróbálod kerülni a tejes, tejszínes dolgokat, amik ártanának neki és inkább alapból olyan krémmel töltöd (az egyszerűség véget), ami tölteléknek is finom és fondant alá is jó? Köszönöm a választ előre is!
VálaszTörlésGyönyörű!
VálaszTörlésSzia Kiskukta!
VálaszTörlésNekem Gandi mutatta meg a blogodat és hálás vagyok neki ezért!
Viszont a Te tortáidtól teljesen kész vagyok,szinte csoda számba mennek,Olyan gyönyörűek és ötletesek,sok infóval ellátottak,hogy káprázatos az egész blogod! Le a kalappal,gratulálok.Követőd is lettem ha nem bánod! üdv Edit
De szép lett, nagyon ízléses!
VálaszTörlésGyönyörű!!! Arcika kérdésére adott válaszodra én is kíváncsi lennék! :-)
VálaszTörlés