Aktuális kedvenc a szív torták közül. Belül ez is
tejszínes csoki, csak 5
tojásból készült hozzá a lap, 30-as formában, és a krém másfélszerese az
ITT leírtaknak. Próbáltam minél kevesebbet faragni belőle, így az alakja nem a legsikeresebb a többiekhez képest. Igazán egyebet nem tudok elmondani róla.
CSODÁLATOS!GYÖNYÖRŰ!
VálaszTörlésGyönyörű lett!
VálaszTörlésNagyon szép! :) Nehéz fokozni!:)
VálaszTörlésCsodaszép lett!
VálaszTörlésCsodás
VálaszTörlésAz a rózsa... Ügyes! :))
VálaszTörlésEmelem kalapom,egyszerüen csodálatos!!!
VálaszTörlésKöszönöm!:)
VálaszTörlésMivel írókázod? Tojásfehérjével mint a mézest? Nem folyik le oldalt, vagy sokkal keményebbre kell? Elárulod pontosan? És még azt hogy teszel tragantot is a rózsákba, hogy ilyen véknyak a szírmok?
VálaszTörlésEdit, ebbe a rózsába van, nem mindegyikbe teszek. ezt krémmel írókáztam, azzal a krémmel amit a fondant alá tettem, abból vettem el kicsit. Van mikor tojásfehérjével írókázom, az nekem még soha nem sikerült szépre, nehezebben dolgozom vele, még nem tapasztaltam eléggé ki.
VálaszTörlésszia mivel írókáztad ? mert ami nekem van habzsák amikor nyomom akkor a lé kicsöpög belőle és ezzel tönkreteszi a tortát. és milyen krém az amivel írókázol? ja és még azt szeretném kérdezni hogy baj e hogy a fondatból kihagytam a mézet mert nem nagyon szeretem? By: Virág
VálaszTörlés