2012. június 10., vasárnap

Gelato Vittorio



A kép, ami alapján a logó készült ITT található. Sajna a betűk körvonalára már nem volt időm, idegzetem, sokat dobott volna rajta. A végeredménnyel élőben egészen megvoltam elégedve, a fotó már nem adja úgy vissza sem a betűk formáját, sem az igazi színét. Úgy érzem egyre nehezebb jó (számomra jó, nem egy fotós számára) képet csináljak a kis lestrapált gépemmel.

7 megjegyzés:

Millye írta...

Nekem nagyon tetszik! :) Ismét egy szép torta!

tejszínhab írta...

Szerintem meg pont eltaláltad a logo lényegét! Sokkal jobb lett, mintha "túlalakítottad" volna, és biztos finom is volt ;)

Éva írta...

Nagyon szép tortát csináltál mint mindíg! Ez így jó ahogy van! Az íze pedig biztosan nagyon finom!

Névtelen írta...

Jobb, mint az eredeti! :-)

Névtelen írta...

Nagyon szép lett ez a torta is!!!
Meg tudnád adni az új e-mail címedet, mert ami itt van feltüntetve az nem működik. Köszönöm!

Kiskukta írta...

Köszönöm :)

Kedves névtelen, működik a cím, csak én nem működtem mostanában magánéleti problémák miatt. Ki is írtam a blogra pár bejegyzéssel ezelőtt, hogy : "Jó ideje nem tudok levelekre/kommentekre válaszolni. Ez sajnos a közeljövőben sem fog változni. Kérlek ne haragudjatok ezért rám. Nem azért nem válaszolok, mert nem törődök az olvasói levelekkel/kommentekkel, csak egyszerűen erre már nincs erőm. Ha lesz új torta amit érdemesnek tartok megmutatni, azért azt megteszem. Bízom benne, hogy előbb-utóbb újult erővel térek vissza. Addig is kérem türelmeteket. Köszönöm. " Igaz ez még márciusban volt, de a helyzet nem sokat változott, de azért már kezdek vissza vissza térni. Ha sürgős a kérdésed kérlek írd le megint, ígértem válaszolni fogok rá.

Névtelen írta...

Kedves Kiskukta!

Írtam az e-mail címedre..remélem azóta megkaptad :)Természetesen megértem, az elfoglaltságodat.

Violetta

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails