2013. február 1., péntek

Tavaszváró- egyéves szülinapra



Ahogy a szám is mutatja, egy éves kicsi kislány szülinapjára készült ez a torta. Egy régebbi tortámat nézte ki az anyuka, kicsi változtatással annak mintájára készült. Szerettem készíteni. Tavaszt idéző...
Várom a tavaszt. Féltem az idei téltől, mert autó hiányában néztem elé. Aggódtam hogy hogy lesz, ha hullik a hó, hogy viszem a gyerekeket suliba-oviba. Mi lesz ha fagy lesz az úton, vagy ha farkasordító hidegek jönnek. Előre figyeltem mikor fog havazni, és kb. mennyi, készültem a hólapátolásra, előbbre állítottam a vekkert, stb. Eddig ilyen gondjaim nem voltak, most lettek. Észrevettem, hogy nem én vagyok az egyedüli aki ilyennel küzd, és van aki éveken keresztül, vagy egész életében ezt csinálja. Rájöttem nem dől össze a világ, sőt még élvezni is lehet a dolgot, csupán nézőpont kérdése az egész. Megerősített. Ettől függetlenül várom a tavaszt. A héten már párszor szépen sütött a nap, annyira jó volt arcomat a nap felé fordítani, és szívni a "tavasz illatát", bár a tavaszra még várni kell, ettől függetlenül a héten ezek az érzések kerítettek hatalmukba. Élvezem, hogy már hosszabbak a nappalok. Szeretem, hogy már látni vélem a tél végét. Új erőre kaptam héten, kivirágoztam kicsit lelkiekben úgy érzem, még írogatni is van kedvem a blogora :)
Egyszóval jó tavaszvárást mindenkinek!

5 megjegyzés:

Unknown írta...

Ez egyértelműen a tavasznak a jele, a torta is meg az írásod is... bizakodó, pozitív és jó kedvet árasztó! Ez engem is feltölt egy kicsit. Köszönöm neked!

Millye írta...

De jó kicsit olvasni a gondolataidat :) Mostanában ritkán írsz a tortáid mellé hosszas bejegyzést! Örülök neked és veled együtt várom a tavaszt! A tortád pedig nagyon szép lett és igazi tavaszi hangulatot áraszt magából :)

Márti írta...

igen, közeledik, én is érzem!!! :)
Gyönyörű lett ez a tortád is! Nagyon vidám a színeivel, és a pillangókkal, virágokkal. Bizonyára örömmel nézegeti majd a megajándékozott kislány.

marisz57 írta...

Nagyon bájos tortát készítettél ismét!
Örülök, hogy vasárnap személyesen is megismerhettelek, és egy ilyen szimpatikus fiatalasszonytól, mint te vagy, nagyon jólesik ez az optimista világlátás.
Ezzel a bejegyzéseddel mindenkit "feldobsz" kicsit.
Nálunk már kinyílt a hóvirág, jöjjön hát a tavasz!

Kiskukta írta...

Igen, jön, bár kint hullik a hó, de a tavasz akkor is közeledik :)

Marisz, én is örülök!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails