2010. november 20., szombat

Kezeket felNem igazán tudok semmit különöset írni ehhez a tortához, érdekes kérés volt, mely beindította a fantáziámat, és ez lett belőle.
Kicsit rövidre sikerült a markolat, nehéz volt a kezet rászerkeszteni. Azért elsőnek megvagyok vele elégedve, de nem akarok ebből sorozatot készíteni.:) . Jobban illenek hozzám a virágos, habos babos, klasszikus vagy romantikus torták, úgy érzem, de néha ilyen is jöhet.

7 megjegyzés:

Kricky írta...

Nekem tetszik! Én kifejezetten szeretem az ehhez hasonló kéréseket. Tudod, koponya, kutya, vagy akár egy rántott hús tortából :)

Edina írta...

Aztaaa! Ez nagyon vagány! :D Egész élethű lett a kéz is, és ahogy "átszakítja a borítást... Fantasztikus. Én most egy női test formájú tortán dolgozom éppen, félkész állapotban van, holnap borítom be. Remélem felismerhető lesz és sikerül nekem is valami emberi bőr színt kikeverni.

Kiskukta írta...

Kricky, nekem is beindította a fantáziámat, csak a pisztolyt kérték, a kéz meg az áttört borítás már saját ötlet, de tetszett nekik. Néha jöhet, de nem szíves csinálnám folyamatosan ezt.

Edina, köszi! Ügyes leszel, meglátod, én 2 az1-ben kávéval színezem az emberszínt.

Ditta írta...

Picit morbid,de nekem nagyon tetszik,:-)nem egy szokványos,kreatív vagy nagyon,gratulálok!

Anyatigris írta...

Hú!
Ez horrorisztikusan jó!:D
Ahogy kinyúl a kéz a tortából, pisztolyt fogva....Brutál!:D

Maryenne írta...

Nagyom menő! Jól megoldottad! :)

Kiskukta írta...

Ditta, Mary, Anyatigris, köszönöm!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails