2011. március 20., vasárnap

A torta burkolása

Többen kérdeztétek hogy lehet a torta oldalán szépen elsimítani a fondant /marcipánt, szerintem erről beszélhetnénk akármennyit, nem lehet elmondani szóban. A legjobb ha videón vagy élőben látja az ember.
Belinkelek ide is egy videót, többé kevésbé én is így csinálom a folyamatot, kivéve azt, hogy a nyújtófa segítségével emelem át a kinyújtott fondant a tortára.


(Ezt a bejegyzést ezután megtaláljátok a technikák címszó alatt. )

4 megjegyzés:

Kreatív konyha írta...

Kedves Kiskukta!

Gyakran járok ide gyönyörködni.
Meglepetés díjazásom részese vagy, nézz be hozzám.

Gabi, a tortatanonc írta...

Kiskukta! Most először sikerült elfogadhatóan burkolnom egy tortát, mindig annyira csodálom a tiéidet, annyira szabályosak.
A piskóta recepted pedig nagyon bevált, szinte mindig abból sütök.
...gondolom nem az első, de remélem elfogadsz tőlem egy díjat! A legutóbbi bejegyzésemben megtalálod.

zsofa írta...

Kedves Kiskukta!

Szerinted megoldható az, hogy a fondant-t csak azután színezem be, miután a tortára tettem?

Evita76 írta...

Sziasztok!
Találtam magyar szövegeset is megnéztem azt is ami be van erre az oldalra linkelve,de nem tudtam hogy mit szór alá hát nekem sajnos első próbálkozásra nem jött össze de lett belőle csokis mandulás golyó :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails