2012. június 27., szerda

Fehér-lila, pasinak



Számomra a fehér lila nőies színvilágot sugároz,  de már nem első körben kellett ezekből a színekből alkotnom férfinak sem. Gondolom ebben nagy hatása van a Újpest Fc-nek is.
A lényeg, hogy ebből a két színből kellett kihoznom valami férfiasat, de valami virágosat. Eszembe jutott a SAD első fordulója, ahová Gandi csigavonalas virágot készített, szintén férfi tortájára, már akkor nagyon tetszett az ötlete, s most ennél a tortánál én is bevetettem. Így került rá valami báj is a sima, egyenes vonalvezetésű, férfiasan egyszerű díszítés mellé. 
Végülis nekem nagyon bejött a végeredmény. 

7 megjegyzés:

Éva írta...

Nagyon szép, kár a focival összehozni ezeket a szép színeket! Kedvenc színem a lila !

mclahlan írta...

De gyönyörű!!!!!!

Névtelen írta...

Szia !

Nagyon szepek a tortak!
Kuksim, ha meleg napok jarnak, akkor neked nincs gondod a fondant v. marci eldolgozasaval?Tudnal tanacsot adni?Itt 1 nap alatt olyan meleg lett hirtelen es olvadt illetve nyulott nalam minden.Abba kellett hagynom a diszitest es este illetve ejjel tudtam csak tuvabb dolgozni.Egy eskuvoi tortat kellett keszitenem.
A lap aljara gorgetve talalod.Megkinlodtam vele epp ezert.Minden tanacsot szivesen veszek! Koszi!!!!!!!
http://www.mijnalbum.nl/Album=IWG4GRNS
Szia: ILDIKO

Kiskukta írta...

Köszönöm :)

Ildikó, nincs tippem a meleg ellen, én is hajnalban dolgozom. Illetve van rá jó megoldás, a légkondi, csak nekem az nincs, ezek szerint neked sem.

IsaBella írta...

De csodálatos! :) Még én is elfogadnám! *.*
Nagyon szép lett!

marisz57 írta...

Egyszerű, mégis nagyon elegáns torta, szerintem férfi, nő egyaránt megkaphatná.

gandi írta...

Nagyon szép lett! És igazán megtisztelő, hogy nekem is van egy ötletem, ami mást is inspirált és nagyon örülök, hogy felhasználtad!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails