2011. január 15., szombat

Szív torta 6


Aktuális kedvenc a szív torták közül. Belül ez is tejszínes csoki, csak 5 tojásból készült hozzá a lap, 30-as formában, és a krém másfélszerese az ITT leírtaknak. Próbáltam minél kevesebbet faragni belőle, így az alakja nem a legsikeresebb a többiekhez képest. Igazán egyebet nem tudok elmondani róla.

11 megjegyzés:

Gál Edith írta...

CSODÁLATOS!GYÖNYÖRŰ!

Ditta tortái írta...

Gyönyörű lett!

Mary írta...

Nagyon szép! :) Nehéz fokozni!:)

Elif írta...

Csodaszép lett!

Bianka írta...

Csodás

egycsipet írta...

Az a rózsa... Ügyes! :))

Cakeni írta...

Emelem kalapom,egyszerüen csodálatos!!!

Kiskukta írta...

Köszönöm!:)

Edit írta...

Mivel írókázod? Tojásfehérjével mint a mézest? Nem folyik le oldalt, vagy sokkal keményebbre kell? Elárulod pontosan? És még azt hogy teszel tragantot is a rózsákba, hogy ilyen véknyak a szírmok?

Kiskukta írta...

Edit, ebbe a rózsába van, nem mindegyikbe teszek. ezt krémmel írókáztam, azzal a krémmel amit a fondant alá tettem, abból vettem el kicsit. Van mikor tojásfehérjével írókázom, az nekem még soha nem sikerült szépre, nehezebben dolgozom vele, még nem tapasztaltam eléggé ki.

Névtelen írta...

szia mivel írókáztad ? mert ami nekem van habzsák amikor nyomom akkor a lé kicsöpög belőle és ezzel tönkreteszi a tortát. és milyen krém az amivel írókázol? ja és még azt szeretném kérdezni hogy baj e hogy a fondatból kihagytam a mézet mert nem nagyon szeretem? By: Virág

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails