2009. augusztus 14., péntek

Torták esküvőre

...egyenlőre csak képekben. Már kedd óta ezeket bütykölöm, fáradt vagyok, majd ha kipihenem magam, akkor a recepteket is beírom.
Azért azt leírom, hogy melyik milyen ízesítésű.

Ez dió és vaníliakrémes.

Dió és csoki.

Gyümölcstorta.
Kókuszkrémes.
Kívül belül csokis.
Puncs.
És ez a kedvencem, mármint a díszítés terén. Az íze kávé és vanília krém.

33 megjegyzés:

Lia írta...

Szia Noémi!
A tortáid gyönyörűek lettek,gratulálok.El is hiszem hogy elfáradtál,pihend ki magad.
Puszi:Lia

lúdanyó írta...

Nagyon profi vagy ebben a műfajban! :)

Névtelen írta...

Gyönyörűek, az utolsó kettőből kaphatnék egy-egysz szeletet??? Piroska

duende írta...

Csodálatosak!!!! :)

Az a puncsos... Meg az utolsó... Hihetetlenül szépek! Gratulálok!

Teri írta...

Noémi!
Gratulálok itt is, ugyan már Margitkánál is megtettem, de "rászolgáltál a duplázásra"!
Gyönyörűséges tortákat alkottál!
Várom a reciket!

De most először pihend ki magad!

nemisbéka írta...

Wow, wow és wow. Gratula, csodálatosak!

Andi írta...

Nem találok szavakat. Egytől egyik gyönyörűek!Nagyon ügyes vagy!

Judith írta...

Leesett az allam!
Fantasztikusan ugyes vagy!!! Gyonyoruek a diszitesek, nekem nagyon tetszik a kokuszkremes is, az utolso is valoban csodalatosan szep!
Szivbol gratulalok, jo pihenest!!!

egycsipet írta...

Csodásak! Gratula! ;)

Renata írta...

Nagyon-nagyon ügyes vagy!!
Tanultad egyébként?
Tényleg profi és jövőt jósolok Neked ebben!

Kiskukta írta...

Lia, köszi szépen.

Lúdanyó, köszi.

Piroska, nem saját részre készült, úgy hogy ebből most nem adhatok. Férjem is panaszkodott, hogy 3 napig csak tortaillatot kell érezzen, de nem ehet belőle, de ez van.

Duende, köszi.

Teri, majd szép lassan beirogatom.

Nemisbéka, köszi.

Andi, Judith, Egycsipet :)

Renata köszi. Tortát, sütit édesanymtól tanultam sütni, a dekorálást Margit2 oldalán tanultam.

Annuska írta...

Gyönyörűek! Nem találok szavakat. Csak azt áruld el, ez most melyik fajta fondantból van? A rózsákat a kiszúrószettel készítetted? És a kiszúrószettben alapból milyen eszközök vannak pontosan, én is gondolkodok rajta, hogy veszek egyet! :)

Belly írta...

Több mint gyönyörűek!!!!!!!!

margareta5161 írta...

Nagyon gyonyoruek a tortak,gratrulalok.

Limara írta...

Gyönyörűek, itt is gratulálok! :))

Névtelen írta...

Gyönyörűek!Cukrász sem készíthet különbet!Egészségesebbet biztos nem.Gratulálok!
Gina

Wise Lady írta...

Hát ezek fantasztikusak!

Alíz írta...

Ez már cukrászművészet. Gratulálok és kíváncsian várom a leírásokat, biztos, hogy kívül belül csokist megsütöm. :)

Renata írta...

A gyerekek üdvözletüket küldik, többször végignézték az oldalt :))

Brigitta írta...

Noémi,szebbet álmodni sem lehet ezeknél,gratulálok,nagyon belejöttél,ügyi vagy!Puszi!:))

Mónika írta...

Nagyon szépek! Kukkants be hozzám játszani.:))

Millie írta...

Megemelem a kalapom! Fantasztikusak!

Kiskukta írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Kiskukta írta...

Annuska, azzal a fondantal azaz cukormasszával csináltam, amit leírtam az "Ötletek tortadekoráláshoz" című bejegyzésembe.
Kiszúróval készítettem ezeket a rózsákat , ezek csepp alakú kiszúrók 3 méretben. De a régi rózsáimat kerek kiszúróval készítette, azzal is megoldható. Majd lefotózom a szettet, és írok róla egy bejegyzést.

Belly, Margareta, Limara, Gina, Wise Lady közönöm!

Alíz, akkor a csokisal kezdem! De remélem nem okoz majd csalódást, mert amúgy csak kakaós, de hát azt nem szoktuk mondani, hogy kakaós torta, hanem minden kakaós torta csokis, vagy nem?

Renata, örülök hogy tetszik nekik!

Brigi köszi!

Mónika megyek akkor hozzád!

Millie, köszi szépen.

Névtelen írta...

Még egy kérdésem lenne: A hűtőbe tett fondant kb meddig tárolható el?
Nagy kedvet kaptam én is ehhez a tortadekoráláshoz :-D
Millie

Kiskukta írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Kiskukta írta...

Millie, örülök, hogy tetszik!
Ezt az új fondantot, amit baírtam a blogomba 2 hete készítettem először, nem kell hűtőbe tartani, elég a kamrában is, jól becsomagolva.
Amit két hete készítettem azt már felhasználtam, úgy hogy nem tudom még pontosan meddig tartható el, de biztos hogy akár egy hónapig is eláll, de lehet többig is. De ha készítesz egy adagot, akkor abból nem mrad sok egy normál torta után, főleg ha még dekorálod is. Ha mégis marad egy kicsi, akkor abból is készíthetsz díszeket, kiszárítva nagyon sokáig elál tudomásom szerint.
Pillecukros fondant kb 3 hónapig állt el nálam mindenféle mindőségromlás nélkül, bár azt hűtőben tartottam

szepyke írta...

Te jóóóóóóóóóóóóó ég!

Ezek gyönyörűűűűűűűűűűűek!Nagyon ügyes vagy!:DDD

Kiskukta írta...

Köszi Szepyke!

Viki írta...

Hú! CSodásak ezek a torták! CSak ámulok! Gratulálok!

Kiskukta írta...

Viki köszi!

Zoltánné írta...

Nagyon ügyes vagy, csak ismételni tudom magam, ámulok gratula.

Kiskukta írta...

Zoltánné, köszönöm szépen!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails