2010. július 3., szombat

Fradi címeres torta 2- Gluténmentes piskótával


A díszítéssel kezdem, most a betűket írókáztam, közel sem lett olyan egyenletes mint fondantból sodorva, viszont sokkal de sokkal gyorsabban ment a dolog, érdemes az írókázásra gyúrni, mert sok időt meglehet spórolni vele.

A piskótáról: Hozott lisztből dolgoztam, Glutén és laktózmentes-Liszt a neve és ÍGY néz ki. Kicsit tartottam tőle, hogy nem sikerül a piskóta, de nem volt vele semmi gond, talán még szellősebb lett a végeredmény mint sima liszttel. Ízéről nem tudok nyilatkozni. 25 cm formában sütöttem 6 tojásból vele kakaós vizespiskótát (2 kanál kakaó, a többi liszt), szépen megnőtt, simán 3 részre tudtam vágni. 1 adag lúdláb krémmel töltöttem, kívülre a fondant alá pedig kb. 150 g margarint kavartam ki kb. 100 g porcukorral, azzal kentem le vékonyan a tortát.

7 megjegyzés:

egy pici írta...

Hát már nem is tudok mit mondani!
Nagyon szép!!

Brigitta írta...

Szó elszáll...:))

Andi/cuki írta...

Szuper!:-))
Egyszer a tesómnak üvegfestékkel már címert készítettem, de az alatt ott volt a inta!:-))

Maryenne írta...

Fantasztikus mint mindig! Nálad a türelem tortát terem!

Kata írta...

Meseszép!!!

Latsia írta...

Gyönyörű, precíz, ámulatbaejtő a kézügyességed!
Le a kalappal!

Kiskukta írta...

Köszönöm mindenkinek!:))))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails