2010. július 3., szombat
Fradi címeres torta 2- Gluténmentes piskótával
A díszítéssel kezdem, most a betűket írókáztam, közel sem lett olyan egyenletes mint fondantból sodorva, viszont sokkal de sokkal gyorsabban ment a dolog, érdemes az írókázásra gyúrni, mert sok időt meglehet spórolni vele.
A piskótáról: Hozott lisztből dolgoztam, Glutén és laktózmentes-Liszt a neve és ÍGY néz ki. Kicsit tartottam tőle, hogy nem sikerül a piskóta, de nem volt vele semmi gond, talán még szellősebb lett a végeredmény mint sima liszttel. Ízéről nem tudok nyilatkozni. 25 cm formában sütöttem 6 tojásból vele kakaós vizespiskótát (2 kanál kakaó, a többi liszt), szépen megnőtt, simán 3 részre tudtam vágni. 1 adag lúdláb krémmel töltöttem, kívülre a fondant alá pedig kb. 150 g margarint kavartam ki kb. 100 g porcukorral, azzal kentem le vékonyan a tortát.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
7 megjegyzés:
Hát már nem is tudok mit mondani!
Nagyon szép!!
Szó elszáll...:))
Szuper!:-))
Egyszer a tesómnak üvegfestékkel már címert készítettem, de az alatt ott volt a inta!:-))
Fantasztikus mint mindig! Nálad a türelem tortát terem!
Meseszép!!!
Gyönyörű, precíz, ámulatbaejtő a kézügyességed!
Le a kalappal!
Köszönöm mindenkinek!:))))
Megjegyzés küldése