2010. május 8., szombat

Dobos torta karate jellel

A torta dobos torta Maci receptje alapján, fél adagra számolva, és 18 cm köröket sütve. Most időhiány miatt nem írom be a receptet, Macinál meglehet nézni.
Ez is mára készült, egy kisfiú szülinapjára. Hátérbe látszik a minta, ami alapján készült a tetejre a jel. Egyszerűnek látszik, de bele telt vagy 2,5 órába míg megcsináltam ( a jelet) de megérte, mert szerintem jó lett:)).

10 megjegyzés:

MKata írta...

Nagyon jó lett! Nagyon ügyes vagy, és szerintem nem tűnik egyszerűnek a jel. Szerintem, aki valaha is csinált fondantos, vagy marcipános tortát, az tudja, és látja is, hogy nem egy egyszerű jelet kellett csinálnod. Szerintem jobb lett, mint a minta!
Ügyi vagy!

Kryx írta...

Mind a két torta szuper, a Mekk Elekes is tetszik. Szeretném elmesélni, hogy megcsináltam én is a fondantot és egy egész csokitortát a recepteid alapján. Mutatni nem fogom, mert lánybúcsúra készült és nem kiskorúaknak való, ami rákerült. :)) De szuper lett és nagyon köszönöm a leírásokat.

Brigitta írta...

Remek,gratulálok!

Melinda írta...

Csoda dolgokat műveltél megint! A dobos önmagában sem egy gyors torta, dehát ilyen díszítéssel és ennyi szöveggel! A Mekk Elekes is tuti! Nagyon ügyes vagy, gratulálok!

margit2 írta...

Nagyon ügyes vagy! Mindig tudsz valami újat, és mindig sikerül is! :-)

Mary írta...

Nagyon magas szinten műveled a cukrászatot mondhatni művészi szinten. Gratulálok mind két tortához!

Kiskukta írta...

Kata, köszönöm!

Kryx, örülök hogy sikerült a pikáns témájú torta! Nagyon szívesen, én meg a hozzászólásod köszönöm!

Köszi Brigi!

Melinda, főleg hogy eddig még soha nem csináltam dobos tortát, így még izgalmasabb volt, de remek volt a recept.

Margitka, mindig nem csak azt általában nem mutogatom:D

Mary, köszönöm szépen!:)

Unknown írta...

És hogy fogadta az ünnepelt? Nagyon szép lett! A betük szerintem extrém idö és munkaigényesek lehetnek, sok mindenhez van türelmem, de ehhez azt hiszem nem lenne. Ahogy a többi tortádat elnézem, ennek te mestere vagy!

Kiskukta írta...

Maci, az édesanyja szerint teljesen odavolt a tortáért, és a lényeg, hogy még ízlett is neki, pedig nagyon válogatós kisfiú, nehezen találtuk ki hogy milyen legyen a tortája. Úgyhogy köszi a receptet!
Jól látod, nagyon időigényes volt a betűk legyártása, ragasztása, de a végeredményért megérte. Köszi a dicséretet!

Kati írta...

Nagyon szép!!! :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails