2011. február 4., péntek

Baráti ölelés díj, plusz egy játék nálam


Újból díjat kaptam, ezúttal Marytől, nagyon jól esett ez most is a lelkemnek. Mary, igazi melegszívű nő, volt szerencsém vele levélben is beszélgetni párszor, nagyon szeretem a jellemét, ezért küldöm elsősorban neki a díjat.
Utólag megkaptam Katától (rég i fórumtársam E.Margit oldaláról, új a blogos világba) is, neki is jár a viszontölelés!:)

Ezenkívül:

Egycsipetnek, mert ő igazi barát. Sokat segített nekem a blogbajaimat megoldani, meg türelemmel hallgatja a nyavalygásaimat.

Bellynek, mert őt is ismerhetem személyesen, igaz még blogolós életünk előttről. Szeretem őt is, és a blogját is.

Andinak, a cukisnak, mert kb. egyszerre kezdtünk el blogot írni, bátorítottuk egymást az elején, és örültünk egymás sikereinek. És ő tudja még miért!

Brigittának, aki szintén nagyon jó barát!

És végül, de nem utolsó sorban Annának, mert sokszor nyújt nekem bátorítást, vagy levélen keresztül, vagy egyszerűen mert a blogját írja.

A díj, vagyis inkább a gesztus szabályai:

Linkelj be öt embert akiknek tovább adod a díjat és indokold meg pár szóban, hogy miért gondolod úgy, hogy odaadod ezt a díjat ami inkább egy "baráti virtuális ölelés"


És akkor a játék!!!

Nagyon örülök, hogy nemsoká eléri az olvasó táborom az 500 főt. Ez szinte, nem is szinte, hanem teljes mértékben hihetetlen számomra. Köszönöm nektek a sok-sok pozitív visszajelzést munkám iránt, bárhogy is kapom. Ezért, hogy megháláljam valahogy, kiötlöttem a következő játékot (kicsit most önző leszek, de magamnak szeretnék kedvezni azzal, hogy megismerhetek valakit az olvasóim közül).
Szóval mindaddig, amíg el nem éri az olvasótáborom az 500 főt, de legkésőbb 2011.02. 18 éjfélig, írhat nekem megjegyzést az az olvasóm, aki szeretne velem eltölteni egy délutánt Karcagon, családi otthonunkba. Amit kap tőlem a nyertes az egy közepes méretű torta (24-es formában sütve, vagy ennek megfelelő szögletes torta), amit én megsütök, megtöltök, de együtt díszítünk fel. Választani lehet milyen legyen a torta belül, és természetesen a külső díszítést is a nyertes határozza meg. Ezenkívül még begyúrunk egy adag fondant, amit szintén hazavihet aki veszi a fáradságot, és eljön ide, a Kunság fővárosába. Sejtem, hogy ezzel a környékbelieknek kedvezek, de legalább megtudhatom hogy ki is az olvasóim közül a környékbeli. Ha meg senki sem szeretne hozzám eljönni, akkor kitalálok valami mást hálám jeléül, de reménykedek, hogy azért páran csak jelentkeztek a találkára. Ha többen jelentkeztek akkor sorsolással döntök. A találka időpontját utólagosan a nyertessel fogom egyeztetni.
Szóval aki szeretne velem egy délután eltölteni az írja meg ennél a bejegyzésnél.

(És mos kíváncsian várom mi történik)

37 megjegyzés:

Névtelen írta...

Úgy látom Én vagyok az első:) Nagyon szeretném látni, hogy milyen ügyesen készíted el a gyönyörű tortáidat:)))

szemesfruzsi@freemail.hu

Fruzsi

Kiskukta írta...

Fruzsi , örülök, akkor már biztos nem kell más ajándékon törni a fejem:)

Kricky írta...

Én mennék, de olyan messze vagy hozzánk! :((((

Gratulálok a sok olvasódhoz! hidd el, megérdemled!!!

Annak idején te inspiráltál engem, ezt soha nem felejtem el!!!

Anna írta...

Te drága!
Én is ölellek. Most éppen Debrecenbe vagyok, az mennyi tőled???
Puszi.

Kata írta...

Kiskukta!

Szívesen elmennék hozzád!Nagy örömmel lennék Nálad "kiskukta"!


Szeretném ha benéznél hozzám-igaz már ahogy beléptem hozzád láttam,hogy picit elkéstem-van nálam egy díj a számodra.Köszönöm!

Kiskukta írta...

Kricky, köszi, aranyos vagy, de én sokszor elbizonytalanodom. Többen sokkal profibbak vagytok mint én, és néha rosszul érzem amiatt magam, hogy mégis nekem van több olvasóm.

Anna, csekély 60 km, át is ugorhatnál:))

Kata, de jóóó!

Viki írta...

Kiskukta! Először is tiszta szívből gratulálok a díjhoz. S abban is biztos vagyok, hogy nem egy, nem tíz, de szerintem ennél sokkal több jelentkeződ lesz a játékra. Hát ki ne szeretné látni a Te MESTERMUNKÁid ?
Én nagyon sokszor olvaslak, de hozzászólni miníg csak annyit tudnék, hogy tetszett, szép és nagyon ügyes vagy. Én csak csodálhatom a gyönyörű munkáid, de megcsinálni nincs tartásom. Nem kitartásom, hanem végigállni egy ilyen müvet az már eleve egy nagy kiváltság nekem. Igy aztán csak gyönyörködöm a munkáidban.
S ha majd egyszer Karcag felé járunk, megkuksizlak a főutról :)))))))

Kiskukta írta...

Viki, és játszani nem szeretnél??? Vagy ez jelentkezés volt? Minden esetre én nagyon szívesen látnálak vendégül titeket! Tudom hogy szinte folyton csak tortákra nehéz mit írni, így nem csodálkozom, hogy nem kommenteltek mindegyiknél, beleun az ember egy idő után a kommentbe is, és nem tud mint írni.

trinity írta...

Kiskukta, először is gratulálok!
Meglesz gyorsan az 500.! A játékból kimaradok, épp az ország másik fele, de tanulok tőled itt, a blogon trükköket-az is nagy dolog!! Sokan fognak versengeni, meglátod!!

Névtelen írta...

Kedves Kiskukta,

Mar nagyon regen irtam,de ennek ellenere kovetem a csodaidat alkotasaidat!:)Fantasztikus amiket keszitesz es mindig leesett allal ulok a gep elott :):):).Na persze a csorgo nyalrol ne is beszeljunk!:)Mennek en Hozzad de sajna nagyon messze vagyunk(12000km):).De kivanok A nagy Szerencsesnek es persze Neked is sok sok oromet azon a Nevezetes Napon !Remelem kepek lesznek es megosztod Velunk ;):):).

Udv:Kata :)

Névtelen írta...

O es igen en is Gratulalok A dijhoz es a sok sok kovetodhoz :).
Hidd el nem 500 az az 500,en biztos vagyok benne,hogy ennel sokkal tobb kovetod-olvasod rajongod ,csodalod van :).
Szeretettel: Kata:)

Millye írta...

Ne bizonytalanodj el hiszen csodás dolgokat készítesz és rengeteg mindent tanultam tőled amit nagyon köszönök!!!!

Andi/cuki írta...

Kiskuta, nagyon de nagyon meghatottak a szavaid, nagyon köszönöm az ölelésed, jólesik!:-)) Az az igazság, hogy így van, ahogy írod, egyidőben kezdtünk,de Te elhúztál tőlem valahol félúton, s teljesen profi lettél, a szó pozítiv értelmében.:-))Ne érts félre, nem bánom, sőt együtt örülök Veled, én nem tudtam annyi időt szánni a blogra, s a sütésre amennyit szerettem volna, s nem vagyok ennyire türelmes, kitartó, ügyes, kreatív, s ezért le a kalappal előtted.Teljesen megérdemled ezt a sok olvasót, akikhez nagyon nagy szeretettel gratulálok!:-)))Attól függetlenül, hogy nem kommentelek mindennap Nálad, mindig megnézlek, s csodállak.S szívből kívánok Neked még sok sikert, s egészséget hozzá!S persze a családodnak is:-))
Sajnos kicsit messze vagyok Tőled, pedig szívesen megismertelek volna,de majd az 1000. olvasónál én is pályázok. Addigra utazóképes leszek:-))))

egycsipet írta...

Köööösziiii és puszi! :))) Örülök és nagyon köszönöm, hogy így vélekedsz rólam. :)
Nem is nyavalyogsz, de legalábbis kevesebbet, mint én neked. :D

A játékra nem neveznék, meghagyom a helyet a rajongóidnak, a meetinget így is megoldjuk, amikor össze tudjuk hozni. ;)

Névtelen írta...

Kedves Kiskukta!
Már nagyon régóta, szinte a kezdetektől zugolvasód vagyok. Egyszer aztán gyakorlatban is kipróbáltam a tőled ellesett technikákat és azóta fertőzés tart, nem tudom abbahagyni a torták gyártását. Köszönöm, hogy megosztottad velem és még annyi emberrel a tudásodat. Én szívesen mennék, hogy élőben is láthassam milyen profi vagy!

Kiskukta írta...

Trinity! Nagyon szépen köszönöm a kedves szavaid!

Kata, sajnálom, hogy ilyen messze lakunk, szívesen találkoznék veled is! Köszönöm a bátorítást!

Millye, örülök ha hasznos volt neked is a blogom!

Andi, a szükség hozta így, hogy ennyi tortát gyártsak, nem panaszkép, mert örömöm is volt benne, és végül is ez hozta meg a sikert. A sok torta nélkül én szürke kisegér lennék a blogos világba, ezt jól tudom. 1000??? Na ha ennyien leszünk remélem találkozunk.:))

Egycsipet, erről ne nyissunk vitát:))

Névtelen, nagyon örülök, hogy megszólaltál! Egy nevet mondanál nekem, hogy a sorsoláson betudjalak azonosítani?

veranapi írta...

Bocs, csak most, írtam hozzászólást életemben először.
Vera, veranapi nem tudom melyikre van szükséged.

Simintoo írta...

Kedves Kiskukta!
Még sosem kommenteltem, de már leveleztünk, küldtem képeket,amiket ki is tettél a blogodra. :) Én is szívesen találkoznék veled, és lesném el élőben a technikáidat. :)
Kb. 3/4 éve követem a blogodat, és a csoporttársaimnak is mutattam már, ők is elájultak a műveidtől :D Szóval biztos több, mint 500 olvasód van. ;)
További sok sikert a tortákhoz!
S. Mariann (a "másik utcáról")

Névtelen írta...

Én is-én is! Lelkes olvasód vagyok, de még a megvalósításba nem mertem belekezdeni.:-(
Ildikó

Timi írta...

Kedves Kiskukta!
Hihetelen boldog lennék, ha együtt készíthetnénk egy tortát, és elleshetném a titkaidat, hogy később én is ilyen fantasztikus süticsodákkal örvendeztessem meg a családom. De sajnos nagyon messze vagyunk egymástól :(
Kívánom, hogy, aki veled süt majd, nagyon élvezze azt a kellemes délutánt!

Üdv Timi

Kiskukta írta...

Vera, köszi, ez tökéletes!:))
Amúgy ilyen ez a tortázás, elkap a láz, és nem tudsz leállni:D

Mariann, örülök neked is!

Ildikó, akkor hátha majd együtt elkezdjük!:)

Timi, egyszer azért hátha összejön:)

Nagyon örülök, hogy számomra új neveket látok, vagyis, hogy megszólaltatok kedves zugólvasóim!!!

vanocska írta...

Én is zugolvasó vagyok ,most irok elöször de szoktam figyelni a tortáidat és ámulok.szeretek tortát sütni de inkább egyszerübbeket,bár volt egy-két merész probálkozásom pl:traktor torta.szóval szivesen diszitenék Veled Én is:Nóri

Vali írta...

Szia!
Nincs nap, hogy be ne kukkantanék hozzád, hogy milyen gyönyörűség készült Nálad. Fantasztikus a kitartásod és a türelmed.
Szívesen készítenék Veled egy tortát, hátha tanulnék egy kis türelmet Tőled.

Kiskukta írta...

Nóri, nagyon örülök!:)

Vali, de jóóó, pedig te jó messziről jönnél, de várlak szeretettel!

Mimi írta...

Szia! Nagyon jó ötlet ez a játék, én is szívesen tanulnék Tőled, de sajonos az ország másik felén lakok :( A játékra így nem nevezek, de a többiekkel együtt én is várom majd a beszámolót a közös sütögetésről! Mimi

Ftmarika írta...

Szia Kiskukta!
Én szívesen ellesném a fortélyaidat:) Még közel is vagyunk egymáshoz, a Tisza-tó fővárosában élek. Én is most szólalok itt meg először, de mindig csodálom a munkáidat. Sokat tanultam már Tőled és köszönöm a jótanácsot is, amit adtál (máshol).
Üdv.: Marika

Ami írta...

De jó lenne Kiskukta! :)) Annyira örülnék egy személyes találkozónak :)))

*kateee írta...

Szia!
Én jelentkezem a fődíj elnyerésére! Megyebeliként :)ha tetszik egyazon főút mellett lakunk :) Épp a hétvégre készülök életem 2. fondantos tortájával, ovisbálba viszem "tombola felajánlásként" remélem olyan jól fog sikerülni mint a tied. Bevallom innen lestem az elképzelést rá, ha kész van és szeretnéd látni belinkelem :)
köszi a lehetőséget egy csodás traccspartyra :D

Balwin írta...

Kedves Kiskukta, gratulálok a(z újabb) díjhoz! :)
Ami a játékot illeti, szívem szerint azonnal jelentkeznék (még közel is vagyunk egymáshoz), de a szabadidővel állandóan hadilábon állok, így marad a blogon keresztüli gyönyörködés... :)

Az önbizalmad pedig ne ingadozzon, nagyon sokan elsőként a te blogodon keresztül ismerik meg a tortázás művészetét! Pl. én is :) A hasznos tanácsokról, praktikákról nem is beszélve... pl. a tejszínfelveréses bejegyzésnek ihletője is lehettem volna :)))

Kiskukta írta...

Mimi, köszönöm!

Marika, köszönöm a kedves szavaid!:)) És azért reménykedem hogy egyszer találkozunk, ha már ilyen közel lakunk:)

Ami, én is, hátha, van rá esély!:)

Kateee! Biztos sikerülni fog, és nagyon kíváncsian várom! És akkor a traccspartira te is esélyes vagy, bekerültél a kalapba:D

Balwin, de jó, te is a közelembe laksz, hátha eljön az idő, mikor neked is alkalmas lesz egy találka! Köszönöm a kedves szavaid, igazán jól esnek!

Anita írta...

Szia Noémi!

Én még csak pár napja találtam rá a blogodra, de azóta szinte csak ezt nézegetem, és ámulok-bámulok ügyességeden! Mi személyesen is ismerjük egymást nagyon régről, és a férjeink is együtt fociznak! :-) Ráadásul én is karcagi vagyok, úgyhogy nem hagyhatom, hogy ne pályázzak én is a nagyszerű lehetőségre, hogy eltölthessek egy délutánt veled, és elleshessek néhány gyakorlati műfogást! :-)
Ha mégsem én kerülök ki nyertesként a kalapból, akkor is már nyertem: rátaláltam erre a szuper kis blogra!
Köszönöm!
Anita

Kiskukta írta...

Anita, örülök!!!


Már nem kell sokat várni a sorsoláshoz, mivel ma bejelentkezet az 500-ik olvasóm is. Összeírom a neveket, és sorsolok, ma még jelentkezek az eredménnyel. Köszönöm szépen nektek a jelentkezést, a kommenteket, igazán jól estek!!!

Belly írta...

Nagyon köszönöm :-)

A szavakat meg különösen!

Névtelen írta...

ez eddig vagy elkerülte a figyelmem,vagy nem írtál még róla, hogy te is karcagi vagy...megdöbbentem:)
mennyire kicsi a világ...
köszönöm neked, hogy a párom megkapta tőlem élete első normális tortáját szombaton (borhabtorta volt, fehér fondant, rajta ők hárman síeltek a fiainkkal)

Kiskukta írta...

Névtelen, nem nagyon reklámoztam ezidáig:)) Örülök, hogy sikered volt!!! A torta nagyon szuper lehetett!

Névtelen írta...

ma fogyott el a vége a barátainkkal - a blogod persze át kellett küldenem:)
akkor mostantól úgy sétálok itt karcagon, h itt vagy köztünk:)
további sok sikert neked,és nagyon várom a remekeid!

Kiskukta írta...

:))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails